Vijf films die je moet zien

1. Power Unlimited

Dit is dé powerlifting documentaire. Over toewijding, opoffering en passie. En de geschiedenis van het powerliften komt aan bod. Dit moet je zien!

2. I want to look like that guy

Leuke documentaire als je net begint. Het neemt als startpunt de fitness modellen in de magazines, en laat vervolgens zien wat je realistisch gezien in een jaar kan bereiken. En wat je daarvoor moet doen (en laten). Enige minpunt is dat er redelijk veel nadruk wordt gelegd op het gebruik van allerlei suppelmenten die in my opninon niet persé nodig zijn.

3. Kai Greene – A Day In The Life.

Je ziet een dag uit het leven van professionele bodybuilder Kai Greene (nr.2 Mr Olympia 2014). Kai heeft een enorme toewijding en spreekt inspirerend over voeding, training en vooral mindset.

4. Pumping Iron

Tsja, deze moet je gezien hebben.. Een echte klassieker in de bodybuilding wereld. De film ook die bodybuilding en met name Arnold Schwarzenegger bekend heeft gemaakt. Helaas geen volledige versie te vinden op YouTube, wel een trailer.

5. Anmial Cage – 2013

Bruut! Over The Cage, een event waarin de sterkste powerlifters uit de Verenigde Staten liften in een kooi met publiek eromheen en andere sterke powerlifters die hen aanmoedigen. Met één van mijn helden: Richard Hawthorne (lees ook mijn post over hem).

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s